Onze Software: PerfectXL

Ben jij op zoek naar een programma dat de risico’s in jouw spreadsheets blootlegt? Een tool die je helpt bij het bouwen en valideren van complexe modellen? Stop dan nu met zoeken! PerfectXL is het antwoord op al jouw vragen.

Oplossing 1: Excel add-in

PerfectXL, the Spreadsheet Risk Eliminator

PerfectXL is een state of the art tool, ontstaan in een samenwerkingsverband tussen Infotron en de TU Delft, waarmee u razendsnel de kwaliteit van spreadsheets controleert. PerfectXL visualiseert uw spreadsheets waardoor u ziet hoe ze werken en detecteert 70 verschillende soorten risico’s, zoals onterechte dubbeltellingen, vaste getallen in formules, verkeerd gebruik van ranges en te complexe formules. PerfectXL werkt niet alleen als een aparte webtool maar ook binnen excel. U kunt gebruik maken van PerfectXL door middel van een abonnement en kan het gratis testen. Voor grotere organisaties leveren we ook private cloud oplossingen en on premise edities. Bekijk de video, dan weet u meteen hoe PerfectXL werkt:

Met trots kunnen we zeggen dat PerfectXL wordt gebruikt door kenners van het vak. De volgende bedrijven omarmden als eerste onze tooling: