Onze Partners

PerfectXL is een samenwerking tussen Infotron en de afdeling Software Engineering van TU Delft. Actieve deelname door andere partners, zoals de Software Improvement Group (SIG) en de AAU Universiteit in Oostenrijk houden ons scherp.

Our Partners - TU Delft :: PerfectXL

TU Delft

Zonder TU Delft zou er geen PerfectXL zijn. De voorganger van het programma, Breviz, werd ontwikkeld als een onderdeel van het promotieprogramma van onze oprichter, Flienne Hermans. Tegenwoordig heeft TU Delft een heus Spreadsheetlab, waar Felienne het spreadsheetonderzoek begeleidt als Assistant Professor. De resultaten van dit onderzoek worden continu geïntegreerd in de ontwikkeling van PerfectXL. Infotron’s mede-oprichter Arie van Deursen werkt als professor Software Engineering bij TU Delft.

Our Partners - Microsoft :: PerfectXL

Microsoft

Microsoft’s BizSpark Programma voor startups ondersteunde ons in de eerste fase van de ontwikkeling van PerfectXL. De hechte band tussen TU Delft en Microsoft helpt ons via het vroeg herkennen van trends en het vinden van de juiste contacten om PerfectXL optimaal te kunnen ontwikkelen.

Our Partners - Software Improvement Group (SIG) :: PerfectXL

Software Improvement Group (SIG)

SIG onderzoekt op grote schaal de kwaliteit van IT-projecten die grote bedrijven en overheden uitvoeren. De opgedane kennis kan vaak toegepast worden op spreadsheets, met name het gebruik van VBA. Infotron en SIG nemen beiden deel aan een gedeeld onderzoek.

Our Partners - Alpen-Adria Universitat :: PerfectXL

AAU Universiteit

De Alpen-Adriana Universität in Klagenfurt, Oostenrijk, is een waardevolle kennispartner van PerfectXL. Net als Infotron en TU Delft onderzoekt de AAU Universiteit de risico’s van het werken met spreadsheets. We wisselen vaak van gedachten met elkaar en beoordelen elkaars resultaten.

Our Partners - Robeco :: PerfectXL

Robeco

Zodra we begonnen met ons project, liet Robeco ons spreken met veel van hun spreadsheet professionals. Ook mochten we de prototypes van PerfectXL door hen laten testen. Deze uitgebreide, deskundige groep testgebruikers heeft ons voorzien van de beste omgeving om ons product effectief te ontwikkelen.

Our Partners - Network Partners :: PerfectXL

Network Partners

Infotron is een modern bedrijf met een klein team van vaste medewerkers en een groot netwerk van betrokken freelancers en organisaties. Innovate2Day, FutureFootprints en RetroXL zijn bijvoorbeeld nauw verbonden met ons bedrijf.