Onze klanten

Verschillende grote financiële organisaties zoals PwC, Shell en Transdev hebben hun vertrouwen in PerfectXL al uitgesproken. Onze tool helpt cliënten om tijd en geld te besparen door de kwaliteit van hun zakelijke spreadsheets structureel te verbeteren.

PerfectXL voor Verschillende Branches

PerfectXL ondersteunt cliënten uit verschillende branches. De tool heeft zijn nut bewezen aan accountants, consultants, financiële experts en professionals uit de high tech, energie-, logistiek- en transportsectoren.

Accountancy

Our Accountancy Clients :: PerfectXL Spreadsheet Validation Tool

Een van de belangrijkste taken van accountants is het valideren van zeer belangrijke spreadsheets voor hun cliënten. Als er een indicatie is dat bepaalde data niet klopt, is grondige validatie nog belangrijker. De verificatie van de (financiële) administratie moet zowel snel als efficiënt gebeuren. Cliënten uit de accountancy, zoals PwC en ABAB Accountants BV, beschouwen PerfectXL als een geweldige manier om tijd te besparen.

Banken en Verzekeraars

Our Banking & Insurance Clients :: PerfectXL Spreadsheet Validation Tool

Medewerkers van banken en verzekeraars gebruiken Excel om complexe pensioenmodellen en producten te berekenen. Het is ontzettend belangrijk dat deze modellen foutloos en vrij van risico’s zijn. Niet alleen voor de zakelijke belangen, maar ook omdat nationale en internationale autoriteiten altijd meekijken. Financiële bedrijven zoals APG, Nationale Nederlanden en PGGM halen veel toegevoegde waarde uit PerfectXL.

Consultancy

Our Consultancy Clients :: PerfectXL Spreadsheet Validation Tool

Consultants worden vaak gevraagd om complete bedrijven of branches in kaart te brengen in compacte en begrijpelijke spreadsheets. Een tool die actief aangeeft waar mogelijke risico’s zitten en die toegankelijkheid en overdraagzaamheid van deze modellen ondersteunt, is onmisbaar voor onze cliënten in de consultancy, zoals AT Kearney en Finext.

Transport & Logistiek

Our Transport & Logistics Clients :: PerfectXL Spreadsheet Validation Tool

In de transport- en logistieksector worden spreadsheets gebruikt voor planning en begrotingen. Deze spreadsheets worden meestal door veel verschillende gebruikers bewerkt. Daarom is het extra belangrijk dat die spreadsheets, ongeacht hun grootte en complexiteit, begrijpelijk en makkelijk over te dragen zijn. Reuzen in de sector transport en logistiek, zoals Schiphol, de Haven van Rotterdam en Flora Holland halen veel voordeel uit de uitgebreide mogelijkheden van PerfectXL.

Engineering

Our Engineering Clients :: PerfectXL Spreadsheet Validation Tool

Voor timmermannen zijn de gebruikelijke gereedschappen zagen, hamers, boren, enz. Voor engineers is Microsoft Excel verreweg het meest gebruikte gereedschap voor engineering. Natuurlijk wordt vaak gespecialiseerde technische software gebruikt, maar in veel gevallen speelt Excel een rol als importbron, integratietool of exportbestemming. Dit betekent dat elk engineering bureau veel spreadsheets in zijn organisatie heeft. Omdat deze spreadsheets zo technisch zijn, worden vaak complexe berekeningen gebruikt. Sommige van deze berekeningen zijn zo ingewikkeld dat ze niet worden uitgevoerd in Excel-formules, maar in VBA. PerfectXL analyseert niet alleen het werkblad gedeelte van een Excel-document, maar voert ook een uitgebreide analyse uit op de VBA in de spreadsheet. De uitgebreide rapportage van PerfectXL maakt het gemakkelijk om fouten te detecteren en de kwaliteit van Excel-spreadsheets te verhogen.