Ons Team

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Delft. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit en discipline. Maar er is één ding dat ons verbind: we zijn gek op spreadsheets! Daarom hebben we PerfectXL gemaakt. Voor betere spreadsheets. Overal ter wereld.

Team PerfectXL

Mateo Mol

Mateo Mol - Director :: Team PerfectXL

Directeur

Mateo is altijd gek geweest op cijfers en spelletjes. Hij studeerde econometrie en politiek. Hij was jarenlang uitgever en oprichter van verschillende online en gedrukte media. Met Infotron heeft hij de perfecte combinatie gevonden tussen zakendoen en spelen met cijfers.

Mateo op LinkedIn

Felienne Hermans

Felienne Hermans - Founder :: Team PerfectXL

Oprichter van Infotron

Felienne is Assistent Professor op TU Delft, waar ze onderzoek doet naar end user programming. Ze richtte Infotron op toen ze aan het promoveren was. Felienne houdt van spreadsheets, maar ook van Lego. Ze is ook hoofd van het TU Delft Spreadsheet Lab.

Felienne op LinkedIn

Joeri van Veen

Joeri van Veen - Developer :: Team PerfectXL

Ontwikkelaar

Joeri studeerde Media Technologie aan de Hogeschool Utrecht. Hij is gedreven, analytisch, creatief en hij heeft oog voor detail. Programmeren en fotograferen vallen precies in zijn straatje. Hij voegde zich bij Infotron tijdens zijn afstuderen en werkt nu voltijds aan het samenvoegen van technologie, ontwerp en zakelijke belangen.

Joeri op LinkedIn

Jucelino Santos Fortes

Jucelino Santos Fortes - Developer :: Team PerfectXL

Ontwikkelaar

Jucelino groeide op met videospellen en drie competitieve broers. Ze hielden zoveel van videogames dat hij al begon met het ontwikkelen van spellen in zijn kindertijd. Hij studeerde Toegepaste Wiskunde aan de Universiteit van Den Haag en TU Delft, aangezien zijn drang voor het oplossen van puzzels de spelletjes was ontgroeid. Hij is net aan het werk gegaan bij Infotron en geniet van elk moment.

Willem-Jan Meerkerk

Software Developer

Willem-Jan is net afgestudeerd van de TU Delft, en is enthousiast over het in praktijk brengen van zijn studie MSc Computer Science. In 2019 heeft hij een succesvol afstudeerproject over ‘Comparing Spreadsheets’ voltooid bij Infotron. Nu is hij deel van het software development team, en geniet er elke dag van om intelligente oplossingen te ontwikkelen voor complexe uitdagingen.

Arie van Deursen

Arie van Deursen - Co-founder :: Team PerfectXL

Medeoprichter Infotron

Arie was Felienne’s professor en begeleider tijdens haar promotietraject. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van Infotron. Eerder was hij al medeoprichter van de Software Improvement Group. Ondanks zijn rol als professor is Arie altijd de slimme programmeur geweest die hij van jongs af aan heeft willen zijn.

Arie op LinkedIn

Anne Jellema

Anne Jellema - Online Strategist :: Team PerfectXL

Online Strateeg

Anne is een onafhankelijke online strateeg en medeoprichter van JB Promotions Online Advertising & Social Media. Ze is verantwoordelijk voor de online aanwezigheid en autoriteit van Infotron binnen de niche.

Anne op LinkedIn

Joel Steendam

Marketing & Sales

Joel werkt full time bij infotron en is verantwoordelijk voor taken gerelateerd aan marketing en sales, hij heeft bijna zijn hele leven in China gewoond, en heeft in America business gestudeerd. Joel’s passie is relaties bouwen en hij ziet er naar uit om een groot netwerk voor PerfectXL optebouwen, hij is pas net begonnen maar hij voelt zich volledig onderdeel van het team.

Joel op LinkedIn

Michiel Broomans

Marketing Consultant

Michiel is een sales driven marketeer en van nature teambuilder. Hij ondersteunt PerfectXL met ontwikkelen van de juiste product- en marketingstrategie en is verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en opbouwen van de marketing- en salesafdeling.

PerfectXL zit in de ideale fase om zijn producten en diensten in Nederland en daarbuiten verder uit te rollen. Fantastisch om hier vorm aan te mogen geven”, aldus Michiel.

Michiel op LinkedIn

Sohon Roy

Sohon Roy - Developer :: Team PerfectXL

Ontwikkelaar

Sohon promoveert op het gebied van Software Engineering aan TU Delft. Hij jaagt het gebruik van de nieuwste technieken in PerfectXL aan door nieuwe ideeën te formuleren, implementeren en evalueren. Daarnaast is Sohon graag bezig zijn vaardigheden te gebruiken om PerfectXL continu te verbeteren en uit te breiden.

Sohon op LinkedIn

Walther Bakker

Mateo Mol - Director :: Team PerfectXL

Sales Directeur

Ooit van zijn hobby zijn beroep gemaakt, maar toch richting sales. Zowel bij eigen ondernemingen als in het bedrijfsleven. In 1996 oprichter van de eerste internet CD-shop van Nederland. Daarna binnen de ICT bij Amerikaanse en Nederlandse ICT dienstverleners werkzaam geweest in New Business Sales. In zijn vrije tijd is hij bezig met natuurfotografie.

Walther op LinkedIn

Lajla Brinkhoff

Lajla Brinkhoff - Online Marketeer :: Team PerfectXL

Online Marketeer

Lajla is een onafhankelijke online marketeer en medeoprichter van JB Promotions Online Advertising & Social Media. Zij draagt zorg voor de online campagnes van PerfectXL die op sociale media en Adwords te zien zijn. 

Lajla op LinkedIn