Over Infotron

Bij Infotron, het moederbedrijf van PerfectXL, zijn we gek op spreadsheets. Ons doel is om de kwaliteit van spreadsheets wereldwijd drastisch te verbeteren, want minder fouten in spreadsheets kan de wereld miljarden euro’s schelen! We zijn gevestigd in Amsterdam en Delft. Met trots kunnen wij zeggen dat de TU Delft onze partner is.

Neem contact op!

Wij stellen suggesties, vragen, advies, steun en natuurlijk fanmail altijd op prijs. Bel ons, stuur een e-mail of kom langs bij ons kantoor in Amsterdam!

Neem contact op!

Ons Team

We zijn gevestigd in de Nederlandse steden Amsterdam en Delft en hoewel onze teamleden elk hun eigen specialisatie hebben, is er één ding dat ons verbindt: We houden allemaal van spreadsheets!

Ontmoet ons team!

Onze Klanten

Verschillende vooraanstaande financiële instellingen, zoals PwC, Nationale Nederlanden en PGGM hebben hun vertrouwen in PerfectXL al uitgesproken. Zij gebruiken onze tool om de kwaliteit van hun zakelijke spreadsheets structureel te verbeteren. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook veel geld.

Lees meer over onze cliënten

Onze Partners

PerfectXL is een samenwerking tussen Infotron en de afdeling Software Engineering van de TU Delft. Actieve deelname van partners als de Software Improvement Group (SIG) en de AAU Universiteit in Oostenrijk houden ons scherp.

Lees meer over onze partners

Over Infotron

PerfectXL is een applicatie van Infotron. Infotron is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Amsterdam en nauw verbonden met TU Delft. Infotron specialiseert zich in geautomatiseerde spreadsheet analyse. 

Bezoek Infotron.nl

Vacatures

Lijkt het je wat om voor ons te werken en wil je jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van PerfectXL? We zijn altijd op zoek naar ambassadeurs en getalenteerde programmeurs. Maar, aangezien we een groeiend bedrijf zijn, zoeken we ook naar mensen uit andere disciplines.

Bekijk de vacatures