Goede spreadsheets maken het leven gemakkelijk

Ieder organisatie van groot tot klein heeft talloze uitdagingen die met Excel kunnen worden aangepakt. Business cases,  logistieke projecten, planningen en de meest ingewikkelde berekeningen. Wij staan klaar om u te helpen om uw spreadsheets te controleren of om geheel nieuwe spreadsheets voor u te bouwen. 

Spreadsheet Validation

Snelle, grondige controle van uw spreadsheets

Bent u niet 100% zeker van uw spreadsheets? Of heeft u een officiële validatie nodig om te kunnen overleggen aan uw klant of accountant? Vraag ons dan om uw spreadsheet te controleren. Samen met het TU Delft SpreadsheetLab hebben wij tools ontwikkeld waar zelfs de grootste experts zich over verbazen. Met deze tools, die automatisch ieder tabblad en iedere cel doorlichten, controleren wij grondig en snel uw spreadsheet of portfolio aan spreadsheets.

Ons validatieproces is eenvoudig. U stuurt ons de spreadsheet, we bespreken kort de werking ervan en de problemen waar u zelf tegenaan loopt. Dan maken wij onze uitgebreide maar snelle analyse. Hiervan maken wij een uitgebreide rapportage en deze bespreken we weer met u. Indien nodig voegen we hier een kwaliteitsoordeel voor extern gebruik (max 1 a4tje) aan toe. 

Wij bouwen spreadsheets voor u

Spreadsheets maken is een kunst. Wij hebben er ons werk van gemaakt. U zult verbaasd zijn in hoe weinig tijd wij oplossingen voor uw organisatie volledig op maat in elkaar zetten waarmee u verder kunt. Efficiënter en oneindig goedkoper dan andere systemen, maar net zo betrouwbaar en snel. Of het nu gaat om financiële calculaties, planningssystemen of rekenmodellen dat maakt niet uit. We maken bruikbare modellen voor iedereen, ook voor mensen zonder Excelkennis.

We mikken er op om ieder project binnen drie weken te realiseren. We gruwelen van complexe IT-achtige projecten. Hoe concreter het probleem, hoe eenvoudiger de oplossing vaak kan zijn. Meestal bouwen we uw spreadsheets vanaf niets op, soms nemen we uw bestaande spreadsheets als basis. En soms zelfs, zijn de bestaande spreadsheets al bijna goed en behoeven ze alleen nog een verbeterslag. Omschrijf uw casus, na 1 gesprek maken wij een offerte.

Ons basisregel is altijd: hoe eenvoudiger hoe beter. We denken liever wat langer na om te komen tot een eenvoudige, elegante oplossing waar u mee verder kunt, dan dat we al onze energie besteden aan ingewikkelde oplossingen die u later niet kunt onderhouden. Waar het kan, vermijden we VBA. En als Excel helemaal niet de beste oplossing is voor uw situatie, dan zeggen wij het. We werken snel en tegen lage kosten. Met medewerking van het TU Delft SpreadsheetLab.